Asiantuntijamme esittäytyvät

Ensimmäisen vuoden Powerheat toimi omistajiensa EPV:n ja Wega Groupin voimin. Tuona aikana toiminta käynnistettiin ja onnistuttiin luomaan tunnettavuutta asiakaskunnassa. Kesällä 2023, suunnitelman mukaisesti ja lisääntyneen kysynnän myötä vahvistettiin yhtiön myynti- ja asiantuntijaosaamista. Alla esittely uusista asiantuntijoistamme! 

Roine Rantalahti

Myyntijohtaja

Tausta

”Siirryin Powerheatille CGI:ltä, missä olin keskittynyt palveluiden kehittämiseen, sekä toimittamiseen energia- ja valmistavan teollisuuden yrityksille. Minulla on monipuolista kokemusta yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja asiakasyhteistyöstä erilaisissa toimintaympäristöissä. Uskon, että pystyn osaamisellani auttamaan asiakkaitamme ratkomaan heidän liiketoiminnan haasteita muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.” 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

”Vapaa-aikaani vietän hyötyliikunnan ja mailapelien parissa. Uutena harrastuksena olen tutustunut joogaan. Liikunnan lisäksi, rentoudun perheeni kanssa ruuanlaiton ja hyvän elokuvan tai musiikkiesityksen parissa.”

Miksi Powerheat?

”Ajattelutavassani korostuu asiakasyhteistyö ja asiakkaalle tuotettu arvo. Sen lisäksi, että Powerheat Solutionin tarjoama ratkaisu auttaa vähentämään merkittävästi riippuvuutta fossiilisista energialähteistä, tuo se asiakkaan liiketoimintaan mitattavissa olevaa arvoa. 

Nyt pari kuukautta Powerheatin palveluksessa toimineena on helppo sanoa, että olemme oikealla asialla! Keskuudessamme on loistava ja innovatiivinen ilmapiiri ja olemme saaneet kasvavalta asiakaskunnaltamme erittäin positiivisen vastaanoton.” 

Eetu Lankinen

Myynti-insinööri

Tausta

Olen alun perin kotoisin Itä-Suomesta ja töiden perässä kulkeutunut lopulta Etelä-Suomeen. Koulutukseltani olen energiatekniikan diplomi-insinööri. Työurani olen viettänyt pääasiassa kaukolämmön ja sähköverkkojen parissa, sekä viimeisen vuoden työskentelin projektipäällikkönä aurinkosähköhankkeissa.”  

Mitä teet vapaa-ajallasi?

”Vapaa-ajallani tykkään urheilla tai liikkua luonnossa, toki pimenevät syysillat tulee helposti vietettyä sisälläkin. Urheilulajit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, talvet pelaan pääasiassa squashia ja kesät menevät golfin parissa. Ulkoilua ja retkeilyä voi onneksi harrastaa vuoden ympäri.” 

Miksi Powerheat?

”Lyhyen kokemukseni perusteella Powerheatissa on paljon hyviä asioita näin työntekijän, kuin asiakkaankin näkökulmasta. Erityisesti uuden ja pienen yrityksen mahdollistama ketterä ja asiakaslähtöinen toimintatapa ovat mielestäni parhaita puolia Powerheatissa. Lisäksi uusiutuvan energiantuotannon kasvaessa tällä markkinalla on todella paljon potentiaalia.